Blockchain tehnologije

Razvoj blockchain tehnologij

Ustvarjamo moderna omrežija za hitre P2P transakcije in pametne pogodbe, ki se izvedejo same. Poleg tega razvijamo tudi napredne decentralizirane aplikacije.

Napredno, a preprosto

Razvijamo prilagojene sisteme, s katerimi pomagamo povečati učinkovitost, preglednost in varnost. Kljub temu pa poskrbimo za enostavnost, ki omogoči kar najboljšo uporabniško izkušnjo.

Intuitivne

Pametne pogodbe

Pametne pogodbe se običajno uporabljajo za obdelavo transakcij brez posredovanja ljudi. Pišemo pametne pogodbe za množično prodajo žetonov, upravljanje digitalnih sredstev in drugo.

Razvijamo pametne pogodbe za Ethereum, EOS, TRON in druge verige. Uporabljamo orodja, kot so Solidity, Truffle, Metamask, IPFS, Metaverse in Hardhat.

VarnE

Kripto denarnice

Dovolite svojim uporabnikom varno pošiljanje in prejemanje kriptovalut ter spremljanje stanja kriptovalut. Poskrbimo za vse varnostne standarde, večfaktorsko preverjanje pristnosti in zavrnitev dvojnih plačil.

Moderni

NFT - nezamenljivi žetoni

Razvijemo vašo lastno mesto za prodajo, menjavo, ogled, pridobivanje in cenitev NFTjev.

Ustvarjamo spletne platforme za shranjevanje in trgovanje z nezamenljivimi žetoni katerekoli vrste. Lahko predstavljajo digitalno umetnost, žetone za dostope do aplikacij s povabilom, glasbo, zbirateljske žetone in še veliko več.

Uporabnikom prijazne

Decentralizirane aplikacije

Decentralizirane aplikacije komunicirajo z blockchainom in za svojo osrednjo logiko uporabljajo pametne pogodbe. Takšno tehnologijo lahko učinkovito integriramo v mnoge sisteme, s čimer pripomoremo k večji varnosti in zaupanju s strani uporabnikov.

Napredni blockchain sistemi

Blockchain sistemi brez podpornih aplikacij in spletnih mest niso smiselni. Zato ustvarjamo podporne sisteme, kot so spletna mesta in aplikacije, da vaš blockchain kar najboljše zaživi.

Razvoj varnostnih žetonov
Naši razvijalci ustvarjajo uporabne ali varnostne žetone na različnih platformah. Lahko napišemo vašo pametno pogodbo, da olajšamo ustvarjanje, distribucijo, upravljanje in množično prodajo varnostnih žetonov.
Svetovanje
Svetujemo o blockchain tehnologijah in o njihovih možnostih za implementacijo. Upoštevamo vaše cilje in skupaj ugotovimo, kako kar najbolje uporabiti moderne tehnologije.
Razvoj zasebnih verig
Kljub temu, da uporabljamo največja javna blockchain ogrodja, je včasih bolj primerna uporaba zasebnega blockchaina. Zato oblikujemo in razvijamo zasebne verige blokov po zahtevah, specifičnih za določeno industrijo in podjetje.

Skupaj integrirajmo blockchain

Uporabite prednosti blockchaina za čim bolj optimalno poslovanje. Pomagamo vam lahko tudi pri izbiri ustreznih primernov uporabe posameznih tehnologij.