Razvoj programske opreme

Razvijamo vse vrste programske opreme

Imamo strokovnjake na vseh področjih razvoja programske opreme. Od oblačnih in strežniških storitev, vgrajenih mikro-sistemov, do razvoja spletnih mobilnih in računalniških aplikacij. Ne glede na izbrano tehnologijo ali izziv. Mi smo pripravljeni. Naš celoten razvojni postopek temelji na sledečih osnovnih načelih...

Zavezanost k visoki kakovosti

Zavezani smo visokokakovostnemu razvojnemu procesu, s katerim se osredotočamo na temeljito testiranje programske opreme, ki jo razvijamo, skupinske preglede kode za odkrivanje napak in stalno izboljševanje našega delovnega procesa.

Učinkoviti razvojni postopki

Sprejemamo agilni pristop za hitre prilagoditve projektom. Omogoča nam učinkovito delo in zmanjšanje tveganj. Naše naloge so vnaprej načrtovane in dobro opredeljene, zato imamo pogoste sestanke, ki nam pomagajo spremljati napredek in zagotoviti, da so vsi trudi usmerjeni v pravo smer. Zaradi agilne metodologije, ohranjamo prilagodljiv pristop do vsakega našega projekta. Naš glavni cilj je pomagati vam pri doseganju zastavljenih ciljev, zato vedno, ko opazimo možnost za izboljšanje, predlagamo nove pristope.

Načrtovanje je ključnega pomena

Vedno poskrbimo, da naša razvojna ekipa začne projekt z jasnim razumevanjem vizije, ciljev in zahtev. S tem omogočimo ustvarjanje arhitekture, ki predvideva prihodnjo rast in spremembe, za kar najlažje vzdrževanje in dopolnitve programskih izdelkov. Ne glede na to, ali gre za rast v velikosti ali pa funkcionalnosti. Pomembna je dobra opredelitev nalog, dodelitev odgovornosti posameznikom, podrobna merila za ocenjevanje dela, pogosto preverjanje in vidna poročila o napredovanju. Ključna je učinkovita komunikacija med razvojno ekipo in naročnikom.

Komunikacija in preglednost

Vzdržujemo učinkovito komunikacijo, kar vključuje tudi odzivnost. Naša ekipa razume, da lahko tudi preprosta poročila o napredku, dogajanju in morebitnih težavah, zelo pomagajo. Preglednost je za nas prav tako pomembna, kot dobre komunikacije. Zato vzdržujemo odprto kulturo, ki naročnikom omogoča jasen vpogled v to, kaj se dogaja z njihovimi projekti. To velja za vse, od sprotnih časovnih poročil, do seznanjanja z napredkom in morebitnimi zamudami. Naročnikom nikoli ne prinesemo težav projekta, brez da bi ponudili ustrezne možnosti in rešitve. Med celotnim trajanjem projekta med naročnikom in razvojno ekipo ostaja nemotena komunikacija. Periodične komunikacije opravljamo preko platform kot so Microsoft Teams in Skype, ali pa preko e-pošte.

Lahko vam pomagamo pri načrtovanju, oblikovanju in izgradnji celotnega digitalnega ekosistema.