Sistemi umetne inteligence

Strojno učenje in svetovanje o podatkovnih sistemih

Sistemi umetnih inteligenc, strojnega učenja in podatkovnih znanosti pomagajo podjetjem oblikovati rešitve in analize po meri, ki jih ni mogoče ročno ustvariti. Omogočajo sprejemanje odločitev glede na podatke in avtomatizirane procese, med tem, ko vam takšni sistemi pomagajo zmanjšati stroške.

Odkrite potencial svojih podatkov

Sistemi umetne inteligence podjetjem pomagajo odkriti njihov potencial z odločitvami na podlagi velike količine podatkov in avtomatizacijo procesov. Končni cilj takšnih sistemov je izboljšanje poslovanja in olajšanje dela ter odkrivanje strank z uporabo naprednih tehnologij.

Analize z napovedmi

Oblikujemo in učimo sisteme strojnega in globokega učenja, da prepoznajo vzorce iz podatkov, ki jih sami ne bi mogli odkriti. Vpogledi, ki jih ponujajo taki sistemi, omogočajo napovedovanje in razvrstitev pomembnih poslovnih metrik.

Obdelava človeškega naravnega jezika

Z uporabo strojnega in globokega učenja, je mogoče izboljšati rezultate iskanja in opraviti poglobljene analize podatkov in rezultatov, ki so zapisani v naravnem človeškem jeziku. Opraviti je mogoče samodejno razvrščanje dokumentov, analizirati povratne informacije o znamkah ali pa ustvariti sistem samodejne podpore strankam.

Računalniški vid

Uporabljamo OpenCV, TensorFlow in tehnike globokega učenja računalniškega vida za iskanje pomembnih in uporabnih informacij iz videa ali slik. Taki sistemi lahko opravljajo klasifikacijo slik, odkrivanje in zaznavanje objektov, segmentacijo slik ali preverjanje kakovosti proizvedenih izdelkov.

Prisotnost umetne inteligence

Vaš pametni telefon, pametna ura in novejši avtomobili vsak dan uporabljajo sisteme umetne inteligence. Nove tehnologije globokega in strojnega učenja so vedno bolj prisotne tudi na področju podjetij in proizvodnje. Sistemi, ki so sposobni samostojnega učenja, postajajo vedno bolj prisotni v vseh industrijah. Zdaj je pravi čas, da se naučite, kako jih izkoristiti za svojo prednost.

Vas zanima, kako bi sistemi umetne inteligence koristili vašemu poslu?