O nas

Ustvarjamo digitalne inovacije

Oblikujemo, razvijamo in uvajamo programske rešitve ter sisteme, ki pripomorejo podjetjem do lažjega in učinkovitejšega poslovanja.

Vaše vizije, naša tehnologija.

Naša poslovna partnerstva s strankami presegajo tehnologijo. Z našimi sistemi izboljšujemo vsakodevno poslovanje naše stranke in si skupaj z vami prizadevamo za izgradnjo vrhunskih digitalnih izkušenj za vaš napredek. Naše ekipe vam pomagajo ustvariti in implementirati realne in uporabne sisteme, ki poslovnemu procesu dodajo enostavnost. S poglobljenim razumevanjem vaših potreb in tehnologij se trudimo, da za vas pripravimo optimalne programske rešitve.

Digitalizacija podjetij in proizvodnih sistemov

Postavitev spletnih strani in trgovin

Razvoj programske opreme

Razvoj mobilnih aplikacij

Gostovanje oblačnih storitev

Razvoj in vzpostavitev informacijskih sistemov

Tehnična dokumentacija za programske izdelke in informacijske sisteme

Sistemi umetne inteligence

Analiza in testiranje programskih izdelkov

Digitalna transformacija

Svetovanje in izobraževanje

Prilagoditve že obstoječih programskih izdelkov

Vzdrževanje informacijskih sistemov

24-urna podpora za kritične operacije

Optimizacija spletnih strani za prikaze v iskalnikih

Želite več informacij o vašem delu? Oglejte si

Vodstvo

Naše ekipe ne le ustvarjajo nove in prilagojene programske rešitve.
Poleg tega vam pomagamo tudi prilagoditi že obstoječe sisteme,
ki potrebujejo razširitve, nadgradnje ali nove funkcionalnosti.

Skupaj dosegamo želene rezultate.

Sandi Pečečnik

Vodja sistemskega inženiringa Glavni inženir programske opreme Glavni inženir informacijskih sistemov Vodja razvoja Vodja oblikovanja Aplikacijski analitik

Aljaž Božiček

Vodja trženja in prodaje Vodja financ Upravljavec kadrov Poslovni analitik Računovodja Vodja službe za odnose z javnostmi

Gašper Irman

Vodja izdelkov Vodja projektov Glavni arhitekt programske opreme Glavni tehnološki inženir Vodja oddelka za nadzorne sisteme Tehnični vodja

Luka Čopar

Vodja službe za pomoč uporabnikom Analitik službe za pomoč uporabnikom Prodajni zastopnik Arhitekt programske opreme Svetovalec za investicije Vodja vzdrževanja sistemov

Kaj nas dela drugačne?

Prilagodljivost

Aplikacije in programje razvijamo z uporabo preverjenih orodij in metodologij za dosego najboljših rezultatov. Naše postopke je mogoče enostavno prilagoditi edinstveni strukturi vsakega podjetja, ker razumemo, da ima vsaka organizacija svoje edinstvene zahteve. Potrudimo se, da te edinstvene zahteve obravnavamo z različnimi pristopi. Zavedamo se, da ni enega pristopa, ki bi ustrezal vsem!

Trud

V vsak projekt in sodelovanje se podamo s trudom in željo po najboljšem možnem izdelku. Naše ideje usklajujemo z vašo vizijo. Prizadevamo si za dobre raziskave trga in zahtev, da jim lahko sledimo brez težav.

Izkušnje

Ustvarjamo programsko opremo in aplikacije, ki so zasnovane na orodjih in ogrodjih po sodobnih razvojnih načelih. Držimo se dobrih praks in upoštevamo standarde za dobro programsko opremo. Z izkušnjami lahko na vašem projektu delamo natančno in na profesionalen način.

Sodelovanje

Nosimo dobro delovno etiko in vrednote. Predani smo projektom in strankam, zato s strankami gradimo trdne in dolgoročne odnose.

Kakovost

Vsi naši izdelki in rešitve so zasnovani prilagodljivo zahtevam in okoljem. Tako jih je ob rasti podjetij enostavno razširiti, da rastejo z vami. Naša programska oprema je zasnovana z mislijo na rast že od samega začetka. S tem se ohranja kakovost in enako dobre uporabniške izkušnje v vseh obsegih in velikostih.

Priskrbite si svojo naslednjo inovacijo

Vas zanima sodelovanje z nami? Bi radi izvedeli več o nas? Imate ponudbo, ali pa projekt, o katerem razmišljate? Kontaktirajte naše strokovnjake, ki vam bodo pomagali.