Storitve

Kaj vse zmoremo in znamo?

Ustvarimo, preizkusimo in predstavimo vaš izdelek skupaj - z izkušeno in nadarjeno ekipo.

Zahteve in ocene programske opreme

Pomagamo vam ustvariti zahteve in preslikati vaše potrebe v obliko, primerno za nadaljni razvoj.

Dokumentacijo oblikujemo v izdajah, ki pomagajo lastnikom programskih izdelkov, razvijalcem, preizkuševalcem in drugim udeleženim razumeti potrebe in zahteve.

Projekt z dobro zapisanimi zahtevami je že napol ustvarjen izdelek.

Pomagamo vam pri oblikovanju razumljivega, izvedljivega in popolnega načrta izdelka, ki bo razumljiv in koristen vsaki ekipi.

Predložimo vam oceno projekta, vi pa nam pomagate oceniti vrednost vaše naložbe.

Digitalizacija podjetij in proizvodnih sistemov

Omogočamo digitalne preobrazbe, s katerimi pomagamo podjetjem prevzemati inovacije za lažje in učinkovitejše poslovanje. Za nas celovita podpora pomeni ideje in njihova implementacija, ki doda vrednost poslovanju.

Postavitev spletnih strani in trgovin

Imamo ogromno znanja o spletnem razvoju. S svojim obsežnim tehničnim znanjem ustvarjamo in vzdržujemo odlične spletne platforme.

Razvoj programske opreme

Nadgradite svoje digitalne izkušnje. Oblikujemo lepe in kakovostne digitalne izdelke ter vrhunske spletne, mobilne in namizne vmesnike. Naši digitalni izdelki zagotavljajo dobre storitve.

Razvoj mobilnih aplikacij

Imamo bogate izkušnje z najnovejšimi orodji in ogrodji za mobilni razvoj. Ne glede na to, ali želite novo aplikacijo, ali pa dodelati obstoječo, izkoristimo naše znanje, da vam pomagamo doseči zastavljene cilje.

Gostovanje oblačnih storitev

Postavljamo in optimiziramo že obstoječa okolja v oblaku. Naj bodo to strežniki za zunanje storitve, interno uporabo, varnostno kopiranje ali pa kaj drugega. Ponujamo prilagojene rešitve, ki kar najbolje ustrezajo potrebam, načrtom in ciljem strank.

Razvoj in vzpostavitev informacijskih sistemov

Komunikacije v podjetju so ključnega pomena. Hitro pa se lahko zgodi, da postanejo popolnoma zmedene in neurejene, če ni postavljenega enotnega informacijskega sistema, s katerim bi delali vsi zaposleni. Za vas načrtujemo in vzpostavimo sistem, ki izpolni vse vaše zahteve.

Tehnična dokumentacija za programske izdelke in informacijske sisteme

Programski izdelki in informacijski sistemi brez tehnične dokumentacije so tako rekoč obsojeni na propad. Brez ustreznih dokumentacij, je vzdrževanje večjih sistemov in kode praktično nemogoče. Skupaj lahko poskrbimo, da boste vaše sisteme lahko vzdrževali tudi v prihodnje.

Sistemi umetne inteligence

Sistemi umetnih inteligenc, strojnega učenja in podatkovnih znanosti pomagajo podjetjem oblikovati rešitve in analize po meri, ki jih ni mogoče ročno ustvariti. Omogočajo sprejemanje odločitev glede na podatke in avtomatizirane procese.

Analiza in testiranje programskih izdelkov

Kako varen, učinkovit in varčen je vaš trenutni sistem? Kakšne so njegove pomanjkljivosti? Z oceno in analizo vaših že obstoječih sistemov lahko skupaj dopolnimo njihove vrzeli, jih izboljšamo, zavarujemo in dodamo funkcionalnosti.

Digitalna transformacija

Z digitalno preobrazbo podpiramo vašo strateško rast. Sodobni sistemi omogočajo lažje upravljanje poslovnih podatkov. Tako se lahko posvetite napredku vašega podjetja.

Svetovanje in izobraževanje

Zakaj bi se trudili vsako podrobnost naprednih tehnologij naučiti, odkriti in raziskati sami, če pa vam lahko na preprost način predstavimo osnovne in napredne funkcije tako, da jih razumejo vsi.

Prilagoditve že obstoječih programskih izdelkov

Že imate programski izdelek, s katerim ste v večini zadovoljni, manjka pa mu kakšna malenkost, lažje upravljanje ali pa ne deluje stabilno? Ni potrebe po celotnem novem sistemu. Popravimo in izboljšamo ga po vaših željah.

Vzdrževanje informacijskih sistemov

Informacijski sistemi so občutljive stvaritve. Brez nadzora in vzdrževanja lahko kaj hitro pride do večjih napak in težav, ki lahko tudi ohromijo vaše poslovanje. Naj do tega ne pride. Prepustite nadzor in vzdrževanje informacijskih sistemov nam, da boste lahko vi nemoteno poslovali.

24-urna podpora za kritične operacije

Zavedamo se kritičnih operacij in sistemov, brez katerih ne morete poslovati. Za te sisteme vam nudimo neprekinjen nadzor delovanja, rezervne sisteme in podporo v primeru težav. Nikoli več ne prekinite poslovanja zaradi tehničnih težav.

Optimizacija spletnih strani za prikaze v iskalnikih

Uvrstitev na vrh rezultatov iskanja na Googlu je prestižna pozicija. Ta pozicija gradi ugled in prepoznavnost blagovne znamke. Je zelo učinkovito marketinško orodje. Ljudje namreč zaupajo organskim rezultatom iskanja bolj kot pa plačljivim oglasom. S prvimi pozicijami na Googlu se podjetje v mislih potrošnika pozicionira kot vodilni na trgu, v svoji industriji.

Tukaj smo, da vam pomagamo, tudi, če še niste prepričani kaj potrebujete.

Odlikuje nas še...

Tehnična ocena

Tehnični vodja in arhitekt vam pomagata izbrati ustrezne tehnologije, ki so potrebne za dolgoročno delovanje.

Lepi in dobri vzorci

Oblikovalska ekipa uporabniških vmesnikov pred dejanskim razvojem pripravi dobre in lepe vzorce za oceno ustreznosti.

Raziskava uporabniške izkušnje

Uporabljamo sodobna orodja in metodologije, da določimo in izboljšamo oceno uporabniške izkušnje.

Odlična tehnična podpora

Odlična tehnična podpora med izvajanjem projekta, pri prevzemu in po končanem projektu.

Uspeh programskih izdelkov

Ne glede na to, ali gre za ustvarjanje nove aplikacije, dopolnjevanje ideje o izdelku ali prenovo že obstoječega programskega orodja - tukaj smo za vas!