Najem razvijalskega kadra

Najem visoko-kakovostnega razvijalskega kadra

Zagotavljamo brezhiben potek vaših obstoječih ali novih projektov. Kako? V vaše ekipe vključimo naše razvijalce, specializirane za področja, kjer potrebujete dodatno znanje ali podporo.

Strokovno, a preprosto

Osredotočamo se na zagotavljanje brezhibnega poteka vaših obstoječih ali novih projektov. Kako to dosežemo? V vaše ekipe vključimo naše razvijalce, specializirane za področja, kjer potrebujete dodatno znanje ali podporo.

Kaj zmorejo

Naši razvijalci

Poleg frontend, backend in full stack razvijalcev imamo v naši ekipi tudi strokovnjake s področja umetne inteligence, DevOps-a ter arhitekture programske opreme.

Minimalno efektivno znanje naših strokovnjakov po končanem "onboardingu":

- Realnočasnove komunikacije (websockets, webRTC,...)
- Backend (API) in frontend razvoj (Najpogosteje MERN in .NET stack; ter drugi jeziki)
- Relacijske in dokumentne podatkovne baze
- Specialne namenske podatkovne baze
- Objektno orientiarno programiranje
- Full-text search
- Pisanje avtomatskih testov
- Keycloak, JWT, oAuth
- Pisanje programskih specifikacij in dokumentacij
- Dobre razvojne prakse
- Arhitekture za učinkovite programske sisteme
- DevOps postopki (Implementacija CI/CD,...)
- ... in še mnogo več...

Znanje, ki ga bodo naši razvijalci prinesli k vam

Razvoj programske opreme

Najpogosteje za implementacijo programske opreme uporabljamo MERN stack (Mongo, Express, React, Node) in pa .NET ogrodje.

Kljub temu to ne predstavlja nobene omejitve, saj imamo razvijalce z znanjem in poznavanjem širokega spektra tehnologij.

Naši

DevOps strokovnjaki

Naši strokovnjaki med drugim poznajo in uporabljajo moderne tehnologije kontejnerizacije in virtualizacije za zagotavljanje sodobnih CI/CD procesov in strežniških konfiguracij.

Specialna znanja

za določene projekte

Nekateri projekti potrebujejo specialna znanja.

Lahko vam ponudimo razvijalce s poglobljenim znanjem razvoja umetne inteligence, specialnih podatkovnih baz (Redis, Couch, Cassandra,...) , ostalih prej ne-omenjenih programskih jezikov (Java, PHP, Rust,...) in drugih področij.

Naš proces sodelovanja je preprost.

V prvem kratkem sestanku skupaj ocenimo področja, kjer potrebujete okrepitev, in preverimo, ali imamo ustreznega strokovnjaka, ki vam lahko v dogovorjenem roku pomaga pri izvedbi projekta. Če potrebujete večje število razvijalcev ali celotno razvojno ekipo, pa vam lahko pomagamo tudi pri tem, če nam kapacitete to omogočajo.